Få tillbaka ditt utseende efter bröstcancern

Även om beskedet om att man fått bröstcancer kan vara omvälvande så finns det en väg ut. Många funderar mycket på hur de ska påverkas av ett förändrat utseende utan bröst men det finns lösningar när tiden är inne för det.

Bröstrekonstruktion

En av de största livsförändringarna för kvinnor som överlevt bröstcancer är att förlora ett eller båda sina bröst. Med Motiva Flora får du all hjälp du behöver för att rekonstruera dina bröst så att du blir nöjd. Vid en bröstrekonstruktion ställs särskilt höga krav på material och form då det saknas annan vävnad. Motiva Flora använder implantat med en len yta som minskar risken för inflammation och en anatomisk form som ger ett naturtroget resultat. De är dessutom säkra för MRT-screening, vilket annars kan vara ett problem när det ingår som en del av cancerbehandlingen.

Ta hand om dig själv

När du är stark nog att börja träna och klarar av att äta ordentligt så kan du fokusera på att bygga upp ditt forna jag igen. Var snäll mot dig själv och se framåt. Även om du inte känner igen ditt utseende för tillfället så kommer du en dag att hitta tillbaka. Använd gärna affirmationer för att bygga självförtroende och jobba på att älska dig själv igen.

originmag