Bowling och god mat

Den här dagen har verkligen varit en karusell av känslor. Den började dåligt med att jag försov mig för att mobilen hade laddat ur under natten (vet inte varför, jag hade tillräckligt med batteri kvar när jag gick och lade mig – kanske måste jag lämna in den för att byta batteri). När jag till slut kom ner till pendeltågsstationen insåg jag att jag hade glömt att jag var tvungen att ta en ersättningsbuss en del av sträckan till jobbet, för att de håller på att arbeta med Citybanan och det inte gick några pendeltåg mellan Älvsjö och Centralen (det ska bli så skönt när de äntligen är klara med alla banarbeten!). Så jag blev ännu mer sen till jobbet än jag redan var. Och på grund av att jag kom försent var kaffet i bryggaren redan slut, vilket betydde att jag fick dricka äckligt automatkaffe hela förmiddagen.

Men halvvägs genom dagen vände det, för vi lyckades äntligen få till ett kontrakt med en stor uppdragsgivare som vi har förhandlat med länge, och som verkligen kommer att ge företaget en boost. Det gjorde så klart att jag och alla andra var på gott humör resten av dagen, och vi bestämde oss för att gå ut och fira tillsammans efter jobbet. Inte med hårt festande (det var ju bara tisdag) men genom en trevlig middag tillsammans på O’Learys i Kista. När vi hade ätit färdigt ville några i gänget att vi skulle spela bowling – jag som inte spelat på evigheter! Visst var man ringrostig, men det var lika kul för det. Det blev ett par öl till efter bowlingen, och sen gick vi skilda vägar för att sova ut inför arbetsdagen imorgon. Då ska vi ju ta tag i uppdraget från vår nya uppdragsgivare, så alla ville vara utvilade och pigga. Efter en dag som började så dåligt mår jag nu toppen och ser faktiskt fram emot att gå till jobbet imorgon!

originmag