Erbjudande för alla på kontoret

Vi har fått ett jättebra erbjudande till kontoret! Vi behövde någon typ av solskydd som inte lös in på skärmarna och störde oss i arbetet. Om ni någonsin har försökt jobba på en skärm och solen lyser rakt på den så vet ni att man knappt ser något alls.


Under sommarmånaderna har detta varit ett problem för alla anställda på företaget. Därför kontaktade vi Haga solskydd som gav oss ett bra erbjudande på både markiser och persienner. Markiser tänker vi är bra då solen står högt och man inte vill dra ner helt. Markiser släpper ju fortfarande in ljus men tar bort den starka solen vilket är det vi vill! Sen ska vi även sätta upp persienner som går att dra ner när till exempel solen är längre ner och man behöver dra ner något för hela eller delar av fönstret för att stänga ute solstrålarna. Samtidigt är ju det som är bra med persienner att dom går att vinkla. Det gör ju att man kan bestämma själv hur mycket sol man vill få in, samtidigt som det går att göra det riktigt mörkt. Det bästa med hela erbjudandet är att dom har skräddarsytt alla solskydd efter vårat behov.

Nästa omgång tror jag vi ska ta tag i kontorsmöblerna. Dom skulle behöva en uppdatering. Vi har haft samma möbler länge och om vi ny ska förbättra arbetsmiljön med solskydd känns det som nästa steg blir att uppdatera arbetsplatserna för medarbetarna. Jag hoppas vi hittar ett företag som kan hjälpa oss med det som är lika serviceminded som Haga solskydd.

originmag