Stockholms bästa uteserveringar

Stockholm är en vacker sommarstad och att sitta på en uteservering en solig sommardag är för många något som är synonymt med lediga sommardagar. Det finns en uppsjö av sommarterasser att välja på i huvudstaden och beroende på om du ska äta en bit mat eller bara ta ett glas, kan du välja på olika varianter. För de som turistar vår vackra huvudstad är till exempel Mosebacke en fantastisk uteservering där man blickar ut över Djurgården och Gamla stan medan man umgås med trevliga människor och kanske äter något litet ihop med ett glas kall öl. Denna uteservering är väldigt populär även för Stockholmarna.

Många fina doldisar

Stockholm har lika många uteserveringar som smaker, och inte sällan sammanställs en lista över Stockholmarnas favoriter. hela listan kan man bland annat läsa på tidningen Cafés hemsida. Förutom de mest populära terrasserna finns en del doldisar, såsom hårdrocksbaren Arkens uteservering, där man kan få många soltimmar tack vare det skyddade läget på en innergård. Från utsidan ser det ut som att man kommer in i en kontorsbyggnad, och vet man inte om att baren ligger där den ligger, helt synlig men dold mitt på Medborgarplatsen, så kan man missa denna pärla. Perfekt för att hänga en lat söndag på och fylla på d-vitamindepåerna. Här serveras även väldigt god mat, så uteserveringen funkar mer än väl även för den som är ute efter mer än hårdrock och ett glas kall öl.

Lätt att slösa bort en del av lönen

När man ger sig ut i sommarsolen och har det trevligt på någon av stans uteserveringar, kan det vara lätt hänt att man stannar lite längre än man tänkt, och spenderar en stor del av lönen. Då kan man tänka på att det är bättre använda sms lån än låna av en vän, om man funderar på en helkväll i anslutning till sin middag eller fredagsdrink. På detta sätt kan man snabbt låna lagom summa via sms, som man sedan kan betala av vid tillfälle. Se bara till att omdömet inte sviktar efter för många glas, så att du inte sätter dig i en skuldfälla! Det är lätt att slinta med fingret efter ett par glas, och konsekvenserna kan bli ödesdigra. Låna i så fall tidigt på kvällen så inga onödiga misstag sker.

originmag