Fidget spinner

På skolgårdarna ser man barnen snurra och trixa med den senaste trenden Fidget Spinner. En Fidget Spinner är en snurra bestående av ett kullager, med armar som hålls mellan tumme och pekfinger. Man sätter fart på snurran och med lite träning kan man få den att snurra i ett par minuter. Den sägs vara avstressande och vara till hjälp att öka koncentrationsförmågan. Produkten är liten och lätt och finns i många olika utföranden vad det gäller färg, form och material.

Populär leksak för alla

Den trendiga leksaken har tagit Sverige med storm och är på många håll slutsåld. Fidget Spinnern är en modern variant av en stressboll, men har fler användningsområden och kan används både av vuxna som barn. Den sägs kunna hjälpa till med koncentrationsförmågan, fokus, lugn och vara en hjälp för dem med till exempel adhd och autismspektrat tillstånd. Utöver det finns många sätt att hålla sig sysselsatt med snurran. Enklast är att snurra den mellan tumme och pekfinger, men det finns många andra tricks som att snurra den på näsan, stapla fler på varandra eller flytta den från hand till hand. Med populariteten laddas allt fler klipp upp på You-Tube, där man visar vilka olika tricks man kan göra. Bara fantasin sätter gränser.

Lätt att alltid ha till hands

Fidget spinners tar liten plats och är därför perfekta att ta med sig på resan. Det spelar ingen roll om det är tåg, bil eller flyg, den får helt enkelt tiden att gå snabbare. Perfekt för föräldrar som vill slippa få frågan om de inte är framme snart för femtioelfte gången. Även i hemmet är den bra, särskilt för rastlösa barn. ifö toalettstol sign 6860 är skön att sitta på men vad hjälper det när barnbenen är fulla med spring och det är svårt att komma till ro. En Fidget Spinner är därför perfekt vid toalettbesöken och du, det är okej för vuxna också, istället för mobilen eller tidningen. Denna leksak är otroligt lätt att rengöra, eftersom den är tillverkad i tåliga material som ska tåla tuffa tag.

originmag